Over ons

bus1-kleinIn januari 2011 is Klus & Interieurbouw Complete opgericht.
Klus & Interieurbouw Complete begeeft zich in zowel de particuliere als zakelijke markt. In deze beide markten worden voornamelijk kleine verbouwingen, onderhoud en renovatie gerealiseerd.

Ook laat ik me inhuren door standbouw-en interieurbouwbedrijven voor het realiseren van hun projecten op lokatie, zowel in binnenland als buitenland. Zo komt mijn flexibiliteit en specialiteit het beste tot zijn recht.

Daardoor is Klus & Interieurbouw Complete ook gespecialiseerd in het realiseren van uw stand. Wij adviseren/bedenken/realiseren dit voor u. Klus & Interieurbouw Complete neemt graag het gehele project uit uw handen.

Professionele aanpak en flexibele bedrijfsvoering staan garant voor een goed passende oplossing. De nodige kennis en ervaring van mij zorgt ervoor dat u als klant verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klus en Interieurbouw Complete stemt alle facetten van de klus nauwkeurig af op uw wensen.

Ook scholen, zorgcentra, kantoren en woningbouwverenigingen behoren tot de (potentiële) opdrachtgevers in de zakelijke markt. Jarenlange ervaring en complete uitrusting zorgen ervoor dat ook deze bedrijven kunnen bouwen op Klus & Interieurbouw Complete.

Klus & Interieurbouw Complete werkt aan duurzame relaties waarbij de opdrachtgevers er volledig op kunnen vertrouwen dat de opdracht vakkundig wordt uitgevoerd.

Wij werken samen met specialisten, zo komen wij altijd samen tot een complete vakkundige resultaat.